SVOS kan erbjuda ett antal gratis registreringar till världskongressen i Osteoporos

13 januari 2023

Uppdaterat 2023-02-20: ALLA GRATISBILJETTER SLUT

Svenska osteoporossällskapet har glädjen att erbjuda medlemmar i SVOS möjligheten till en gratis registrering till världskongressen i Osteoporos som i år går av stapeln 4-7 maj i Barcelona. Då det finns ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller. Erbjudandet gäller registreringsavgift för fysiskt deltagande på kongressen. Resa + boende/logi bekostas inte av SVOS. Se därför till att få klartecken från din arbetsgivare innan du ansöker till SVOS om en gratis registrering.

Vi är även flera i Styrelsen som kommer att åka till kongressen och om intresse finns kommer vi att samordna en lista (frivilligt förstås!) för de som önskar delta i social samvaro på plats.

För att anmäla ditt intresse till en gratis registrering skicka epost till info@svos.se och invänta bekräftelse från oss.

Se nedan för kongressens hemsida.

https://www.wco-iof-esceo.org/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med nyheter om osteoporos i Sverige och internationellt. Vi kommer även att skicka inbjudningar till utbildningar som i de flesta fall är kostnadsfria. Om du väljer att bli medlem (200 kronor per år) stödjer du även styrelsens arbete med denna hemsida samt fortsatta utbildningsaktiviteter.